SALES AGENT

Advies – Consultancy – Sales Begeleiding – Sales Agent

Sales Agent

toegevoegde waarde

Sales Agent

Een nieuw product of een compleet merk in de markt zetten zonder eerst in eigen personeel te investeren dat is wat ACSB u kan bieden. Door meer dan 30 jaar ervaring in sales op verschillende segmenten zoals IT, AV en smarthome producten. Maar ook op elk sales niveau van distribiteur, resellers, BtoC en BtoB kunnen wij uw producten begeleiden.

De merken  Conen GMBH en Leadoo MT hebben daarom ook voor ACSB gekozen om hun producten te promoten.

 Conen GMBH is een Duitse fabrikant van in hoogte verstelbare mounts voor TV en monitoren. Ze hebben mooie oplossingen voor scholen maar ook unieke producten voor de BTOB. Omdat ze eigen fabrieken in Duitsland hebben ben je zeker van een continu hoge kwaliteit en service. Daarnaast is er ook een meubel divisie met een groot assortiment. www.conenmounts.com www.conen-interaktiv.de en op www.conen-gmbh.de vind je hierover meer informatie. Voor vragen stuur een mail naar wjdewater@conen-gmbh.de . of op 0629370006

Leadoo MT is een Fins MarTech bedrijf die een Chatbot technologie heeft ontwikkeld waarmee bedrijven geholpen worden om gemiddeld 30% tot 70% kwalitatief meer unieke leads via je website te genereren.

Wat maakt Leadoo MT zo uniek:

1) Het gesprek kan binnen je website zijn zonder dat je klant pop-ups krijgt zonder programeer werk van  je eigen website.

2) Één oplossing, één prijs voor meerdere toepassingen. Lead generator, Rekruteren en Customer service.

3) Wij zijn de enige chatbot-provider die zich richt op het helpen van uw bezoekers om zichzelf te begeleiden over jouw website. Anderen richten zich meer op alleen op de klantenservice.

4) Geavanceerde analyses met volledige Google Analytics-compatibiliteit

5) Een nauwe integratie met Google Tag Manager waarmee bedrijven zich efficiëntere kunnen inrichten op basis van de antwoorden die bezoekers in de gesprekken hebben gegeven.

6) We bieden een persoonlijke service bij het opzetten van het platform en optimaliseren ook de gesprekken voor onze klanten.

Meer info: www.leadoo.com of neem gerust contact met ons op. : Willem Jan de Water wj@leadoo.com, 0629370006, Niklas Tarvajärvi, Niklas@leadoo.com, 0621704615.

 

snel en betrouwbaar

flexibel

hoge kwaliteit

Ongelimiteerd